Dierenarts An Pieters

Stationsstraat 120 Berlaar – Tel. 03 366 11 50

dierenarts an pieters logo

Foto's

Gasanesthesie - Tandsteenverwijdering

Microscopie

Hospitalisatie 1

Meer foto's

Dierenarts An Pieters is gespecialiseerd in huisdieren en gezelschapsdieren. In haar praktijk behandelt An ondermeer alle rassen van honden, katten, konijnen, cavia's, en andere dieren.

Over An Pieters

an-pietersAn studeerde af als dierenarts in 2006 na een studie van 6 jaar aan de Universiteit van Gent, faculteit Diergeneeskunde. In november 2006 startte ze een eigen praktijk in het centrum van Berlaar.

Sinds 2006 moeten dierenartsen kiezen uit vier afstudeerrichtingen: gezelschapsdieren, herkauwers, varkens of paarden. An koos voor de optie gezelschapsdieren omdat ze graag een bredere waaier aan diersoorten behandelt.

Sinds haar jeugd is An omringd door dieren op het landbouwbedrijf van haar ouders, en ook nu nemen haar huisdieren nog steeds een bijzondere plaats in.

An volgt regelmatig bijscholingen, die trouwens verplicht zijn, om op de hoogte te blijven van de meest moderne technieken en nieuwe behandelingsmogelijkheden in de diergeneeskunde. Deze hebben zeer uiteenlopende onderwerpen en gaan over alle behandelde diersoorten (hond/kat/konijn/knaagdier/…)