Dierenarts An Pieters

Stationsstraat 120 Berlaar – Tel. 03 366 11 50

dierenarts an pieters logo

Foto's

Gasanesthesie - Tandsteenverwijdering

Microscopie

Hospitalisatie 1

Meer foto's

Dierenarts An Pieters is gespecialiseerd in huisdieren en gezelschapsdieren. In haar praktijk behandelt An ondermeer alle rassen van honden, katten, konijnen, cavia's, en andere dieren.

Info over consultaties

CONSULTATIES NA AFSPRAAK                       HUISBEZOEKEN MOGELIJK IN EN (TOT VER) ROND BERLAAR!

U kan mij bereiken voor het maken van een afspraak via meerdere wegen:

  • Bel 03/366.11.50 (meest bereikbaar op deze vaste nummer)
  • Via mail: dierenartspieters@skynet.be

Zeer belangrijk: soms is het voor mij onmogelijk om de telefoon direct op te nemen (tijdens een operatie of bloedname of in de wagen onderweg…). U hoort dan op mijn antwoordapparaat de boodschap dat ik op dat moment even niet aan de lijn kan komen. Spreek aub uw naam en telefoonnummer in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

 

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werken wij sinds 1/1/2012 enkel op afspraak. Dit maakt het mogelijk om ‘s avonds meer op afspraak te kunnen werken (op vraag van onze klanten), meer tijd te kunnen voorzien voor elke patiënt en volle wachtzalen te vermijden (eveneens aangenamer voor uw huisdier). Door deze regeling kunnen wij ook de operaties in de vroege ochtend plannen, zodat de patiënten niet te lang nuchter moeten gehouden worden.

Gelieve tijdig te verwittigen wanneer u een gemaakte afspraak niet kan nakomen. Zo kunnen andere patiënten sneller geholpen worden.

Onderhouds- en dieetvoeding, ontwormings-/antiparasitaire produkten (pipetjes,…) kunnen afgehaald worden na afspraak. Maar indien u toevallig in de buurt bent, geef even een seintje of bel even aan. Indien wij aanwezig zijn, wordt u zo snel mogelijk verder geholpen. De meeste voeding kan ook afgehaald worden in onze winkel van Pet House (zelfde adres).